Włoska sztuka dobrego gotowania [2]

Pellegrino Artusi

Bestseller Nowość

Format: 16.5 x 24.0 cm

Oprawa: twarda

Liczba stron: 512

64,15 zł

-11,95 zł

76,10 zł


Opcje dostawy:

  • Odbiór osobisty w księgarni0,00 zł
  • Paczkomaty 24/711,99 zł
  • Poczta Polska Paczka488,99 zł
  • Poczta Polska Paczka48 (Pobranie)10,99 zł
  • InPost Kurier11,99 zł
  • InPost Kurier (Pobranie)13,99 zł
  • Kurier DPD9,99 zł
  • Kurier DPD (Pobranie)12,99 zł
  • Przesyłka zagraniczna (Unia Europejska)100,00 zł


  • Darmowa dostawa od

  • 99,90 zł
  • Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii.

    "Włoska sztuka dobrego gotowania" to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia. Książka ukaże się staraniem Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie, Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie oraz wydawnictwa Muza.

    • Tytuł oryginału: La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
    • Tłumaczenie: Tessa Capponi-Borawska, Małgorzata Jankowska-Buttitta
    • Wydanie: 2
    • Data wydania: 2021-07-30
    • Oprawa: twarda
    • Liczba stron: 512
    • Format: 16.5 x 24.0 cm
    • Cena katalogowa: 79,90
    • ISBN: 978-83-287-1895-1
    • Autor: Pellegrino Artusi
    • Rok wydania 2021

    Nikt nie dodał jeszcze żadndego komentarza do tej książki.

    Napisz swoją opinię

    Włoska sztuka dobrego gotowania [2]

    Włoska sztuka dobrego gotowania [2]

    Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii.

    "Włoska sztuka dobrego gotowania" to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia. Książka ukaże się staraniem Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie, Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie oraz wydawnictwa Muza.

    Napisz swoją opinię

    24 innych książek z tej samej kategorii: