222 łatwe przepisy kuchni włoskiej

Michael White

Kuchnia i diety


Format: 215 x 215 mm

Oprawa: zintegrowana

Liczba stron: 520

51,99 zł

Oszczędzasz -35%

79,99 zł


Opcje dostawy:

  • Odbiór osobisty w księgarni0,00 zł
  • Paczkomaty 24/77,99 zł
  • Poczta Polska Paczka488,99 zł
  • Poczta Polska Paczka48 (Pobranie)10,99 zł
  • InPost Kurier8,99 zł
  • InPost Kurier (Pobranie)9,99 zł
  • Kurier DPD9,99 zł
  • Kurier DPD (Pobranie)12,99 zł
  • Przesyłka zagraniczna (Unia Europejska)100,00 zł


  • Darmowa dostawa od

  • 69,90 zł
  • Academia Barilla powstała w 2004 roku, a jej misją jest podkreślanie roli kuchni włoskiej i ochrona regionalnego dziedzictwa gastronomicznego poprzez walkę z imitatorstwem i podróbkami oryginalnych produktów. Akademia wspiera też najlepsze tradycje włoskich restauratorów poprzez inwestycje i organizację imprez tematycznych. To miejsce, gdzie wybitni zawodowi kucharze mogą się podzielić swoimi wyjątkowymi umiejętnościami. Academia Barilla prowadzi kursy dla entuzjastów kuchni, ma też w ofercie szkolenia dla osób z branży kulinarnej; propaguje najwyższą jakość, będącą wynikiem wieloletniego doświadczenia.

    Autentyczna kuchnia włoska jest silnie osadzona w tradycji, ale wielka rozmaitość wykorzystywanych w niej składników otwiera przed każdym kucharzem ogromne pole dla nowych kombinacji i dostarcza wielu nieznanych wrażeń.

    Kochamy kuchnię włoską - przede wszystkim za różnorodność świeżych, nieprzetworzonych produktów i składników, z których powstaja smaczne proste dania.

    Oto wybór łatwych dań, które może przygotować każdy, przepisów rodem z babcinej włoskiej kuchni, dzięki którym w mgnieniu oka przywołasz tradycyjne smaki Italii: spaghetti alla carbonara, lasagne alla napoletana, risotto alla milanese, peperoni ripieni alla siciliana, cantucci, pizza, focaccia.

    Zapraszamy do odkrywania nieskończonych możliwości, jakie daje kuchnia włoska.

    • Tytuł oryginału: 222 Easy Recipes of Italian Cuisine
    • Wydanie: 1
    • Data wydania: 9.01.2012
    • Oprawa: zintegrowana
    • Liczba stron: 520
    • Format: 215 x 215 mm
    • Cena katalogowa: 79.99
    • ISBN: 978-83-7758-134-6
    • Autor: Michael White

    Nikt nie dodał jeszcze żadndego komentarza do tej książki.

    Napisz swoją opinię

    222 łatwe przepisy kuchni włoskiej

    222 łatwe przepisy kuchni włoskiej

    Autentyczna kuchnia włoska jest silnie osadzona w tradycji, ale wielka rozmaitość wykorzystywanych w niej składników otwiera przed każdym kucharzem ogromne pole dla nowych kombinacji i dostarcza wielu nieznanych wrażeń.

    Napisz swoją opinię

    27 innych książek z tej samej kategorii: